CRÒNICA SOBRE EL TERRENY DEL VIATGE EN BTT AL MARROC: LA SERRALADA DE L'ATLAS I LA COSTA ATLÀNTICA.
INFORMACIONS ÚTILS PER ANAR AL MARROC EN BICICLETA PER LLIURE.

24/7/10

13, 14 I 15 DE JULIOL: RETORN A MARRAQUEIX I VOL CAP A GIRONA





Degut al trauma que teniem amb els autobusos de llarg recorregut marroquins, la tornada de Essaouira a Marraqueix vem decidir fer-la amb la companyía Supra Tours, una companyia quasi per a turístes, amb aire acondicionat, seients còmodes, música... potser us semblarà poc aventurer, pero, que coi! ja ens ho teníem ben merescut, no? la ruta era acabada, ens sentiem nets i bé i qualsevol agafava ara un d'aquells maleïts autobusos per un trajecte que, total, durava dos hores...

Un cop a Marraqueix vem tornar al Riad de principi de ruta tancant així un cercle que havia començat feia quasi un mes. Vem aprofitar per a tornar a veure algues de les primeres coneixences, explicar l'aventura, tornar a recórrer el zoco i sobretot, sobretot, disfrutar de la terrasseta del riad amb un bon té i algún que altre canuto fumats en bona companyia.

La tarda del 15 vem sortir a buscar cartrons amb les bicicletes i comprar cinta adhesiva, deixant-ho tot a punt per la última pedalada que ens havia de dur fins a l'aeroport...


I ja estem aqui de nou!!!
Esperem que, des de la distància, hagueu pogut disfrutar amb nosaltres d'aquesta petita aventura, i us animem a fer també aquesta ruta.
A partir d'ara, anirem ampliant més tranquilament el bloc, possant-hi informacions que creiem puguin ser útils, i transcrivint els fulls de ruta que nosaltres vem utilitzar.

...I qui sap?... potser l'estiu que ve obrim un nou bloc carregat de colors i horitzons diferents!

Salutacions a tothom i gràcies pel vostre suport

Una abraçada forta!



Francesc i Andreu




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors