CRÒNICA SOBRE EL TERRENY DEL VIATGE EN BTT AL MARROC: LA SERRALADA DE L'ATLAS I LA COSTA ATLÀNTICA.
INFORMACIONS ÚTILS PER ANAR AL MARROC EN BICICLETA PER LLIURE.

5/7/10

ZAGORA: UN FINAL QUE MAI S'ACABA















Ja nomes queda una etapa per arribar a Zagora, la capital del sud. Donades les altes teperatures que ronden per aquestes latituds i la distancia que ens separa del nostre desti (100 kmts) ens llevem ben d'hora per a avançar sense sol. Pero, ai!!! el propietari del camping encara no s'ha llevat i no li vam pagar, aixi que entre una cosa i una altra acabem sortint a les 8:00.

Els primers 40 kmts fins a l'entrada de la Vall del Draa els fem de forma agil i rapida, pero arribat aquest punt, el sol ja amenaça amb contundencia dalt del cel i decidim fer una parada al palmerar de la vall; cosa que ens permet descobrir el cami del palmerar. Un paradis del desert on trobem descans i ombra.

Reemprenem la marxa sobre les 4 pero rapidament hem de tornar a parar; aixo no hi ha qui ho aguanti i no volem caure desmaiats... Fins que no ets aqui no saps realment el que es la calor...

Sobre les 7 tonem a pedalar. Els residus de la calor i el cansament que aquesta comporta ens fan avançar mes lentament, fent que ens caigui la nit abans d'arribar a Zagora.

Amb la incertesa de la distancia que ens queda (ens han dit coses diferents) decidim fer una acampada d'emergencia a prop de la carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Seguidors